Big Fat Snake

Big Fat Snake - Afskeds tour

Dato: 02.06.2018 kl. 21.00
Dørene åbnes til salen kl. 20.30
Unummerede ståpladser på gulv
Nummererede siddepladser på balkon

Den sidste Big Fat Snake koncert i Gribskov Kultursal

"Folkets Rock ́n Roll band", Big Fat Snake, der i næsten 30 år har været et af Danmarks flittigst turnerende og bedst sælgende bands, spiller deres sidste sommerkoncerter.
Over 1500 koncerter er det blevet til gennem tiden og med deres velkendte mix af rock´n roll, soul og store ballader, vil de 5 medlemmer, Anders Blichfeldt, Pete Repete, Asger Steenholdt, Morten "Jay" og Jens Fredslund, henrykke deres trofaste publikum, med hits som "Run Run Run", "Fight for Your Love", "Peace Like in Heaven", "Female Voice", "Sittin´ in a Window" og ikke mindst "Bonsoir Madame"

Et forrygende liveshow og den intense stemning og tætte kontakt med publikum har altid været Big Fat Snakes varemærke. Alle sange bliver leveret med nerve og charme og Big Fat Snake spiller bedre end nogensinde.

"Vi spiller for publikum og uden dem er der ikke nogen koncert, derfor gir vi dem alt hvad vi har"…. siger Anders Blichfeldt og Pete Repete fortsætter "Vi glæder os til at gi´ publikum ALT hvad vi har i os en sidste gang, og sige tak for 28 fantastiske år med fuld skrald".

Denne aften i Gribskov Kultursal bliver fantastisk og der bliver rift om billetterne.

Arrangør: Gribskov Kultursal & UGEPOSTEN